Mijn verhaal

Als kind voelde ik sferen aan en voelde ik wat er ging gebeuren. Toen ik 7 jaar was, wist ik dat mijn vader zou overlijden op mijn 8e jaar. Dit gebeurde ook !

Omdat ik anders was dan andere kinderen vonden mensen mij maar raar. Ik hield bv. niet van verjaardagspartijen, omdat ik voelde en doorkreeg dat de mensen zich anders voordeden dan dat zij waren. Details zal ik u besparen, maar het waren niet altijd de fijnste boodschappen. Ik hield mijn mond dicht.

Op mijn 15e jaar kreeg ik een zwaar ongeluk, ik raakte in coma!  Mijn moeder en broer stonden aan mijn bed en ik trad uit mijn lichaam en stond naast hun......ik sprak hen aan maar ze hoorde mij natuurlijk niet. Toen ik ontwaakte uit de coma wist ik precies te vertellen wat zij vertelden tegen elkaar en wat zij gedaan hadden. Het verbaasde hun en ze begrepen mij niet. Maar tevens had ik ook mijn eigen reisje gemaakt naar gene zijde. Vanaf die tijd werd mijn paranormaliteit nog sterker.

Op mijn 17e jaar voelde ik op een zaterdagnacht aan dat mijn lievelingsbroer de zondagmorgen op een niet natuurlijke manier om het leven zou komen. Dit gebeurde ook zo! Zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen waarmee ik mij nog meer bewust werd van mijn gave. En ik hield nog steeds mijn mond! Tot op latere leeftijd heb ik het verborgen gehouden omdat ik het gevoel had niet begrepen te worden door mijn naaste omgeving.

Sinds geruime tijd heb ik besloten om mijn gave te gebruiken om anderen te helpen. Veel boodschappen die ik door mag geven voel ik aan door hetgeen wat ik zelf mee heb gemaakt. Hoe anders kan ik zeggen dat ik uw pijn voel als ik zelf deze pijn niet ken. Als ik mijn waarnemingen doorgeef word ik vaak bijgestaan door mijn moeder. Dit gaat vaak gepaard met emoties en de welbekende spreekwoorden van haar die ik van vroeger ken en waar ik toen een hekel aan had. Via mijn broer krijg ik de waarnemingen door van dierbare overledenen die op een niet natuurlijke manier zijn overleden. Natuurlijk word ik ook bijgestaan door mijn gids.

Ik sta inmiddels sinds geruime tijd bij paranormale verenigingen voor de zaal, geef huiskamersessies en prive consulten bij u thuis en sta op paranormale beurzen door heel Nederland. Een van mijn grootste specialisaties is het reinigen van huizen en het helpen van kinderen met hun paranormaliteit, HSP en hun gevoeligheden. Denk daarbij aan slaapstoornissen en 'dingen' zien en lastig gevallen geworden door negatieve beinvloeding. Dit geldt natuurlijk ook voor volwassenen. Dit doe ik in Nederland en daarbuiten.